Bestel op Woensdag 12 okt 19:00 jouw Super Early Birds voor 2023!

6 Redenen waarom jij naar Elektrum moet gaan

Elektrum: Een nieuw hardstyle festival als afsluiter van het festivalseizoen! Ben jij een echte hardstyle fan? Dan klinkt dit vast als muziek in de oren. Maar waarom moet jij naar dit mysterieuze paradijs gaan? Je leest het hier.

1. Ontdek hoe Intents Festival en WiSH Outdoor hun krachten bundelen!

Op 8 & 9 oktober wordt een nieuw festival georganiseerd door twee grote spelers in de festivalwereld: Intents Festival en WiSH Outdoor. Op Elektrum komt de creatieve energie van deze twee organisaties samen en vormen een magische sfeer. Een unieke plek, verstopt in de mysterieuze bossen van de Velder Woods. De verwachtingen zijn hoog! Samen met de uitverkorenen wordt deze stad verder opgebouwd tot een ware futuristische belevenis. Ben jij een van de uitverkorenen?

2. De eerste editie van Elektrum is bijna uitverkocht

De losse Saturday tickets zijn hard gegaan, de uitverkorenen zijn gekozen. Jij wilt dit nieuwste festival toch niet missen? Het festival waar ze de komende seizoenen nog over door praten. Hoe vet zou het zijn als jij bij de eerste editie van Elektrum Festival kan zijn en jezelf een van de uitverkorenen mag noemen! Bestel snel je tickets, want de Sunday tickets zijn bijna uitverkocht!

6 redenen waarom jij naar elektrum moet gaan

3. 4 Area’s gevuld met de beste artiesten

Elektrum streeft naar een perfecte samensmelting van hardstyle, raw, hardcore, classics en uptempo. Betreedt dit prachtige terrein, ga op avontuur en bezoek de verschillende areas. De 100 beste artiesten uit de wereld van de hardere stijlen domineren de 4 area’s op Elektrum. In de mega dome van 100 bij 40 meter kun je de Dynamite Mainstage vinden. Daar komen artiesten als Sickmode, The Purge, D-Sturb, Rooler, Act of Rage en Rebelion. Op de Saturday barst de Indoor Dynamite van de energie met artiesten als Angerfist, Partyraiser en Spitnoise en op de Sunday kun je in dezelfde indoor dome genieten van de beste classic hardstyle van artiesten als Noisecontrollers, Adaro en E-Force. Klaplongen kun je doen op de Saturday op de outdoor Fanaticz stage. Elektrum is meer dan een mysterieuze stad: het bruist er van de energie! Een van de grootste energiebronnen is de outdoor Uptempo stage op de Sunday, want het zal er hier hard aan toe gaan.

floorplan

4. Een prachtige locatie genaamd de Velder Woods

De stad Elektrum wordt gebouwd op een plek die geen grenzen kent. Ergens verstopt in de mysterieuze bossen van Boxtel, ligt een plek genaamd de Velder Woods. Een prachtig bos bij dag en een mystiek bos bij nacht. Zodra de poorten van Elektrum geopend worden, is het aan jou om deze onbekende plek te ontdekken die op elke hoek een nieuw avontuur met hardere stijlen verbergt. Zorg dat je een van de uitverkorenen bent en bouw mee aan deze stad. Samen creëren we een nieuwe futuristische wereld verstopt tussen de bossen.

5. Tot in de puntjes uitgewerkt

Stap de poorten binnen en je bevindt je in een geheel nieuwe gethematiseerde mystieke stad vol met verrassingen! Elektrum is de plek waar een mysterieus bos en technologie samensmelten tot een ondoorgrondelijk paradijs met indrukwekkende lichtshows gecombineerd met muziek van de hardere stijlen. Deze magische plek omarmd zich met neonlichten en oosterse sferen. Wanneer het licht in de duisternis transformeert, gaat er iets speciaals gebeuren in deze bossen. We noemen het: The Elektrum.

elektrum

6. Sluit het festivalseizoen af met een knaller!

Elektrum Festival vindt plaats op 8 & 9 oktober 2022. Dat betekent dat dit het laatste hardere stijlen festival is van het seizoen. Sluit het festival seizoen af met een knaller! Ga naar de ticketpagina en zorg dat je een van de uitverkoren bent.

ontdek de eerste 15+ unieke battles, exclusieve live acts én nooit eerder vertoonde shows