Bestel op Woensdag 12 okt 19:00 jouw Super Early Birds voor 2023!

Dit is jouw uitnodiging tot onze gloednieuwe harder styles festivalbeleving op zaterdag 12 oktober diep in de bossen van velder woods. Dezelfde locatie, een ander terrein. een dag, 5 area's, 50+ artiesten en grensverleggende lichtkunstwerken zorgen voor een mind-blowing experience.

Bright by day

Dag en nacht zijn hier gelijk aan elkaar. We starten overdag en gaan nog uren door zodra het donker wordt. Beleef hier het laatste outdoor festival van het seizoen. Dwaal over ons gloednieuwe terrein en laat jezelf verbazen.

Radiant by night

zodra de zon zakt tonen we ons ware licht. Ons terrein is volledig vernieuwd en verplaatst zich dieper de bossen in. Dus wij nodigen je uit om op avontuur te gaan tussen de bomen. Met grensverleggende lichtkunstwerken en oogverblindende installaties door het hele bos en over het festivalterrein, beloven wij jou een beleving zoals je nooit eerder meegemaakt hebt.


5 ILLUMINATING AREAS

Op ons nieuwe terrein vind je 5 area's, gevuld met 50+ ongelofelijke harder styles acts, extreme battles & unieke live shows op zaterdag 12 oktober. Van mega headliners tot aanstormend talent en van Hardstyle tot Raw, Extra Raw, (Raw) Classics en Uptempo, we hebben het allemaal!

Dit alles komt samen in maar liefst 5 verschillende area's met een ongeëvenaarde show op ons compleet vernieuwde festivalterrein tussen de bomen.

we are elektrum

Jij bent dedicated, nieuwsgierig, hongerig. Je hoort bij hen die dapper genoeg zijn om in het onbekende te stappen. Er is geen uitdaging te groot voor zij die die het licht omarmen en het duister trotseren. De enige manier om eruit te komen is om erin te stappen.

Artists

Abaddon vs Satirized

Deluzion vs Unresolved – Unique LIVE b2b

Coldax vs Dark Entities

Deezl vs Exproz

Dimitri K

Mutilator vs So Juice

Partyraiser

The Straikerz – Jackpot LIVE

Collusion & Heavy Resistance

Rooler

Bloodlust – The Assassination LIVE

Vorige
Volgende

ontdek de eerste 15+ unieke battles, exclusieve live acts én nooit eerder vertoonde shows