Bestel op Woensdag 12 okt 19:00 jouw Super Early Birds voor 2023!

Sama: Welcome to Elektrum

Diep verscholen in de bossen van het prachtige Velder Woods – ligt een mystieke plek. Op 363 dagen per jaar zul je er doorheen wandelen zonder ook maar iets op te merken – buiten de prachtige natuur. Maar gedurende 2 dagen per jaar – transformeert deze plek voor een select gezelschap tot het toneel van een onvergetelijke reis ver voorbij alle verbeelding: Elektrum.

Elektrum is een stad, zonder dat het een stad is. Een samenleving, een ontmoetingsplek, een prachtige safe haven die aanvoelt als een grote melting pot van technische, futuristische ontwikkeling en natuurlijke evolutie, waar techniek en natuur naadloos in elkaar overgaan. Elektrum voelt aan als een reis naar een mystieke neonstad in een parallel universum, in het jaar 4000.

Sama – kort voor SAMADHI – betekenis; Sanskreet woord voor hoogste staat van meditatie, waarbij een persoon een diep gevoel van eenheid en verbondenheid met het universum voelt. Een staat van volledig bewustzijn, waar het individuele ego wordt overstegen en de men een gevoel van eenheid met alle creatie ervaart

Hello Pioneer
The time has come

A new experiment awaits
Join me

For a journey into the unknown
Into the abyss of creation
Let our forces collide
Unite
and discover
The power of imagination
Together

We can create anything
Enter a state of
Elektrum

ontdek de eerste 15+ unieke battles, exclusieve live acts én nooit eerder vertoonde shows