Bestel op Woensdag 12 okt 19:00 jouw Super Early Birds voor 2023!

Laatste informatie

Nog enkele dagen en dan opent Elektrum Festival voor de tweede keer haar poorten. Zet een stap in deze mysterieuze bossen en waan je in het perfecte hardere stijlen paradijs met indrukwekkende shows, de beste artiesten en fantastisch entertainment.

Adres
Navigeer naar “Hollands Diep, Liempde” en volg de gele borden als je in de buurt van het festivalterrein komt.

Kom je met de auto?
Voor bezoekers die met de auto komen of gehaald en gebracht (Kiss & Ride) worden mag je het volgende navigatieadres aanhouden: Hollands Diep, Liempde (volg de gele borden)

Kom je met de fiets?
Let op: De fietsenstalling bevindt zich dit jaar aan het spoorpad, nabij het festivalterrein. Hiervoor fiets je via de Lagevoortseweg! De tunnel bij de Velderseweg is namelijk voor fietsers gesloten. Gebruik maken van de fietsenstalling is op eigen risico. 

Organiseer je een busreis
Voor degene die met de touringcars komen kan er door de aanbieder van deze reis contact gezocht worden met de Elektrum organisatie. Wij versturen op aanvraag de routing die aangehouden moet worden voor touringcars om nabij het evenemententerrein te kunnen parkeren. 

Parking
Een parkeerticket kun je tot 2 uur voor het festival reserveren via: https://elektrumfestival.com/tickets/

Lockers
Lockers kun je eenvoudig reserveren via: https://elektrumfestival.com/tickets/

Pendelbussen
Tussen Station Boxtel en het festivalterrein rijden pendelbussen. Deze worden verzorgd door The Party Express. Lees er alles over in dit artikel >>

Legitimatiebewijs verplicht
Een geldig legitimatiebewijs is voor iedereen verplicht. De minimumleeftijd voor beide dagen is 18 jaar.

Zero Tolerance op festival
Drugs zijn niet toegestaan. Wanneer je drugs in bezit hebt kun je geweigerd of verwijderd worden zonder enige teruggave van entreegelden en een ontzegging krijgen (voor meerdere jaren).

Niet roken in tenten of overkappingen
Het is verboden te roken in de tenten, onder shelters / overkappingen en in afgesloten ruimtes op het festivalterrein. Dit geldt ook voor e-sigaretten. Wie toch op plekken rookt waar dit niet mag, kan de toegang tot het evenement ontzegd worden.

Geen sigaretten verkoop
Wij mogen geen sigaretten verkopen op het festivalterrein.

Tokens
Food & Drinks kun je betalen met tokens. Deze tokens zijn te verkrijgen direct na de ingang waar je met zowel pin als cash kunt betalen. Tokens zijn alleen te besteden op Elektrum Festival 2023 en niet retourneerbaar.

Timetable 
De timetables staan online. Check hier de zaterdag timetable en hier de zondag timetable!

Celebrate Safe
Elektrum Festival vindt het belangrijk dat iedereen zo veilig mogelijk kan feesten. Of het nu gaat om suizende oren, drugs of alcohol, bij de EHBO ben je altijd welkom. Ga alsjeblieft naar de EHBO wanneer je je niet goed voelt, zij zijn er om je te helpen. Houd ook je vrienden in de gaten en neem ze mee naar de EHBO wanneer je denkt dat dit nodig is. Check voor meer informatie: celebratesafe.nl of skipdietrip.nl.

I love my ears
Het is slim om tijdens het festival oordoppen te dragen. Heb je die nog niet dan is het verstandig ze aan te schaffen. Op het evenement zijn oordoppen verkrijgbaar bij de speciale Alpine stand. Vergeet ook niet om je oren regelmatig rust te gunnen en niet te dicht op de speakers te staan. Kijk op ilovemyears.nl voor meer informatie. 

Recycle coin
Elektrum vindt plaats tussen de mysterieuze bossen in een prachtig natuurgebied. We willen dit graag schoon houden en maken daarom gebruik van een recycle systeem. Een recycle systeem is de toekomst als het gaat om duurzaamheid en het reduceren van plastic. Hoe dit werkt lees je hier >> 

Bekijk de veel gestelde vragen in ons Helpcenter >>

ontdek de eerste 15+ unieke battles, exclusieve live acts én nooit eerder vertoonde shows