Bestel op Woensdag 12 okt 19:00 jouw Super Early Birds voor 2023!

Elektrum: Intents Festival en WiSH Outdoor bundelen hun krachten voor een nieuw hardstyle festival

De echte hardstyle-fans zijn blij: Een nieuw hardstyle festival als afsluiter van het festivalseizoen. Op 8 & 9 oktober kun je een festival verwachten van twee grote spelers in de festivalwereld: Intents Festival en WiSH Outdoor. Samen bundelen ze hun creativiteit om een geheel nieuw evenement genaamd Elektrum Festival neer te zetten. De Saturday tickets zijn al uitverkocht en de Sunday tickets gaan ook hard! Veelbelovend dus. We spraken met Remko Hermans van Intents Festival en Tim Klomp Bueters van WiSH Outdoor.

Elektrum Festival vindt plaats op een prachtige locatie, de Velder Woods in Boxtel. Daar waar dag en nacht samenkomen in een mysterieus bos. Nooit eerder was er een hardstyle festival op dit terrein! Een bijzondere plek omringt met bossen en bomen, midden in de natuur. “Eigenlijk hadden we eerst de locatie en hebben we daar het hele concept van Elektrum omheen gevormd, deze unieke locatie konden we niet aan ons voorbij laten gaan, zo bijzonder! Het thema is een samensmelting van de locatie met de muziek van de hardere stijlen die we overal terug laten komen. Helemaal zoals je van ons gewend bent.” Aldus Remko Hermans. Al belooft de organisatie dat Elektrum Festival geen mix wordt van Intents Festival en WiSH Outdoor maar een ‘grand new outdoor harder styles experience’ dat klinkt in ieder geval veelbelovend!

De Saturday van dit gloednieuwe festival is inmiddels uitverkocht. Tim Klomp Bueters: “We hebben hoge verwachtingen geschept en die gaan we ook zeker waarmaken. Het wordt een groot festival! De pioniers bouwen mee aan de eerste editie van Elektrum. De Sunday is nog niet helemaal uitverkocht, dus ik zou zeggen: koop snel je tickets, want de verwachting is dat we ook die dag uitverkocht raken!” 

De line-up is inmiddels al bekend gemaakt. De beste artiesten uit de wereld van de hardere stijlen gaan de 4 area’s domineren. Artiesten als Sickmode, The Purge, D-Sturb, Rooler, Act of Rage en Rebelion domineren de mega Indoor Mainstage van 100 bij 40 meter. Op de Saturday barst de Indoor Dynamite van de energie met artiesten als Angerfist, Partyraiser en Spitnoise en op de Sunday kun je genieten van de beste classic hardstyle van artiesten als Noisecontrollers, Adaro en E-Force. Klaplongen kun je op de Saturday doen op de outdoor Fanaticz stage en op de Sunday kun je daar keihard gaan op uptempo muziek. 

“Wanneer het donker wordt en het licht in de duisternis veranderd hebben we voor deze transitie nog wat extra speciaals in petto: The Elektrum Show. Ik kan er nog niet teveel over kwijt, maar het wordt een spectaculaire live performance met een dikke lichtshow en entertainment!” vertelt Remko Hermans enthousiast. “Ook leuk om te vermelden is dat in samenwerking met Brouwerij Uiltje een plek gecreeerd wordt om samen te komen en te kunnen chillen en genieten van speciaalbiertjes of op de 360 graden toren uit te kijken op Elektrum Festival! En het is natuurlijk oktober, maar de mainstage en de Dynamite & Relive area zijn in grote dome-tenten waar de lichtshows extra goed uitkomen. Voor de foodhall hebben we ook een grote tent geregeld, daar kun je genieten van een breed assortiment aan lekker eten.” 

Elektrum vindt in het najaar plaats en mag zich daardoor de afsluiter van het festivalseizoen noemen. Tim Klomp Bueters: “Wanneer je naar Elektrum gaat weet je zeker dat je het festivalseizoen met een knaller afsluit, daar zijn we van overtuigd! Wij doen dit al jaren en we willen, ook deze keer, weer echt een gaaf festival neerzetten. Een unieke ervaring waar de bezoekers nog lang over napraten. Hoe vet zou het zijn als je bij de eerste editie van Elektrum Festival zou kunnen zijn!” 

De laatste Sunday tickets zijn nu te bestellen! Ga naar de ticketpagina en bestel je tickets.

ontdek de eerste 15+ unieke battles, exclusieve live acts én nooit eerder vertoonde shows