Bestel op Woensdag 12 okt 19:00 jouw Super Early Birds voor 2023!

7 redenen waarom jij bij Elektrum Festival 2023 moet zijn! 

14 en 15 oktober is het tijd om het festivalseizoen af te sluiten. Hier moet je bij zijn! Lees snel verder om erachter te komen waarom jij dit niet mag missen!

1. Een bijzondere samenwerking tussen Intents Festival en WiSH Outdoor

Op 14 en 15 oktober wordt de tweede editie van Elektrum Festival georganiseerd door twee grote spelers in de festivalwereld: Intents Festival en WiSH Outdoor. Op Elektrum Festival komt de creatieve energie van deze twee organisaties samen en vormen een magische sfeer. Samen met de uitverkorenen wordt deze stad verder opgebouwd tot een ware futuristische belevenis. Ben jij één van deze uitverkorenen?

2. Dit is de tweede editie van Elektrum Festival. Zaterdag is al helemaal uitverkocht! 

De losse zaterdag tickets zijn helemaal uitverkocht, wauw! Er zijn nog enkele combitickets en zondagtickets te verkrijgen. Elektrum Festival biedt jullie aan om samen het allermooiste festivalseizoen af te sluiten. Hier gaat de komende tijd nog veel over gepraat worden. Zorg dat je er bij bent! 
Bestel jouw tickets snel!

3. Vijf area’s gevuld met de beste artiesten, bijzondere b2b’s en speciale acts!

Elektrum streeft naar een perfecte samensmelting van hardstyle, raw, hardcore, classics en uptempo. Betreed dit prachtige terrein, ga op avontuur en bezoek de verschillende area’s. Meer dan 100 artiesten uit de wereld van de hardere stijlen domineren de vijf area’s op Elektrum Festival. 

Op zondag staan de grote namen: Adaro vs Invector, Aversion vs Rejecta, D-Sturb, E-Force met zijn nieuwe album Dark Reality en Overdose Presents The Second Dose op de Shuyō (Mainstage). De Koibito-Tachi (Uptempo stage) wordt om 15:00 uur omver geblazen met een flinke dosis uptempo door Rosbeek vs Manifest Destiny. De Saparaizu (EXTRA Raw stage) wordt afgesloten met een erg harde set door de jongens van Spoontechnicians. Hou je meer van Classics? Ook daar staan de beste artiesten die je maar kunt bedenken. Er is ook gedacht aan upcoming talent. Zij zijn te vinden in de Boombox by Malelions!

Voor meer informatie over de line-up/timetable, ga dan naar: https://elektrumfestival.com/sunday-line-up-2023/

4. Een prachtige locatie genaamd de Velder Woods
De stad Elektrum wordt gebouwd op een plek die geen grenzen kent. Ergens verstopt in de mysterieuze bossen van Boxtel, ligt een plek genaamd de Velder Woods. Een prachtig bos bij dag en een mystiek bos bij nacht. Zodra de poorten van Elektrum geopend worden, is het aan jou om deze onbekende plek te ontdekken die op elke hoek een nieuw avontuur met hardere stijlen verbergt. Samen creëren we een nieuwe futuristische wereld, verstopt tussen de bossen.

5. The Elektrum Show

Elektrum is de plek waar een mysterieus bos en technologie samensmelten tot een ondoorgrondelijk paradijs met indrukwekkende lichtshows gecombineerd met muziek van de hardere stijlen. Wanneer het licht in de duisternis transformeert, gaat er iets speciaals gebeuren in deze bossen. We noemen het: The Elektrum. Ben jij al benieuwd naar wat er allemaal gaat gebeuren? Wees er dan bij op zaterdag om 19:15 uur en op zondag om 18:15 uur. 

6. Sluit het festivalseizoen af met een knaller! 

Elektrum Festival vindt plaats op 14 & 15 oktober 2023. Dat betekent dat dit het laatste hardere stijlen festival is van het seizoen. Sluit het festival seizoen af met een knaller! Ga naar de ticketpagina en zorg dat je er bij bent!

7. DE HERFSTVAKANTIE INCOMING!

Zit je op school? Dan heb je geluk! De herfstvakantie start de maandag na Elektrum. Zo kun jij lekker los gaan tijdens het Elektrum weekend en op maandag lekker nagenieten!

Pre-register now!

Pre-register now to be the first to buy Loyalty Tickets & have a change to win a 5 years Elektrum, WiSH Outdoor & Intens Festival passe-partout!