Bestel op Woensdag 12 okt 19:00 jouw Super Early Birds voor 2023!

Latest info

Nog enkele dagen en dan opent Elektrum Festival voor het eerst haar poorten. Zet een stap in deze mysterieuze bossen en bevind je in een ondoorgrondelijk paradijs met indrukwekkende shows, de beste artiesten en het mooiste entertainment.

Adres
Vul het juiste adres in je navigatie en volg de gele borden als je in de buurt van het festivalterrein komt:
Navigatieadres: Hollands Diep Liempde (volg de gele borden)

Legitimatie verplicht
Een geldig legitimatie is voor iedereen verplicht. De minimumleeftijd 18 jaar op zaterdag en 17 jaar op zondag. Let op: <18 verkopen wij géén alcohol

Zero Tolerance op festival
Drugs zijn niet toegestaan. Wanneer je drugs in bezit hebt kun je geweigerd of verwijderd worden en een ontzegging krijgen (voor meerdere jaren).

Niet roken in tenten of overkappingen
Het is verboden te roken in de tenten, onder shelters / overkappingen en in afgesloten ruimtes op het festivalterrein. Dit geldt ook voor e-sigaretten. Wie toch op plekken rookt waar dit niet mag kan de toegang tot het evenement ontzegd worden.

Geen sigaretten verkoop
Wij mogen geen sigaretten verkopen op het festivalterrein.

Timetable en plattegrond App
Stel nu je persoonlijke timetable samen, zodat je jouw favoriete artiest niet mist! Door de handige festival plattegrond met GPS raak jij nooit meer de weg kwijt. Download de app hier.

Celebrate Safe
Elektrum Festival vindt het belangrijk dat iedereen zo veilig mogelijk kan feesten. Of het nu gaat om suizende oren, drugs of alcohol, bij de EHBO ben je altijd welkom. Ga alsjeblieft naar de EHBO wanneer je je niet goed voelt, zij zijn er om je te helpen. Houd ook je vrienden in de gaten en neem ze mee naar de EHBO wanneer je denkt dat dit nodig is. Check voor meer informatie: celebratesafe.nl

I love my ears
Het is slim om tijdens het festival oordoppen te dragen. Heb je die nog niet dan is het verstandig ze aan te schaffen. Op het evenement zijn oordoppen verkrijgbaar bij de speciale Alpine stand. Vergeet ook niet om je oren regelmatig rust te gunnen en niet te dicht op de speakers te staan. Kijk op ilovemyears.nl voor meer informatie. 

Lockers
Lockers kun je eenvoudig hier reserveren

Parking
Een parkeerticket kun je tot 1 uur voor het festival reserveren via: elektrumfestival.com/tickets

Pendelbussen
Tussen Station Boxtel en het festivalterrein rijden pendelbussen. Deze worden verzorgt door The Party Express. Lees er alles over in deze blog over de pendelbussen.

Recycle coin
Elektrum vindt plaats tussen de mysterieuze bossen in een prachtig natuurgebied. We willen dit graag schoon houden en maken daarom gebruik van een recycle systeem. Een recycle systeem is de toekomst als het gaat om duurzaamheid en het reduceren van plastic. Hoe dit werkt lees je op onze website >> 


Bekijk de veel gestelde vragen in ons Helpcenter